{[{name}]}

{[{description}]}

Kuinka voin muuttaa kieliasetuksiani?

Fresha.com, Fresha-mobiilisovellus, Fresha-markkinapaikka ja automatisoidut asiakasilmoitukset ovat nyt käytettävissä yli 20 kielellä! Kieliasetustemme avulla voit hallita yritystäsi haluamallasi kielellä ja varmistat, että asiakkaasi saavat ilmoituksia puhumallaan kielellä.

Tuemme tällä hetkellä seuraavia kieliä:

bulgaria, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, englanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, italia, liettua, norja, puola, portugali, romania, venäjä, sloveeni, espanja, ruotsi ja ukraina.

Fresha-kumppani

Voit valita sinun ja tiimisi haluamaa kieltä vastaavan kielen Fresha-kumppanitilillesi ja muokata kielivalintaa. Voit myös valita kielen, jolla asiakkaasi saavat ilmoitukset.

Oletuskieliasetukset

Voit valita kielen, jolla tiimisi näkee Fresha-kumppanitilisi:

1. Siirry Yritysasetukset-kohtaan, valitse Yrityksen tiedot ja valitse sen jälkeenKieliasetukset.
  2. Valitse haluamasi kieli pudotusvalikosta Tiimin oletuskieli -kohdasta.
  3. Napsauta Tallenna.

HUOMAA: uudet tiimin jäsenet näkevät Freshan valitsemallasi kielellä, mutta he voivat ohittaa valintasi henkilökohtaisissa käyttäjäasetuksissaan.

Asiakasilmoitukset

Varmista, että asiakkaasi saavat asiakasilmoituksia omalla kielellään, ja paranna heidän käyttäjäkokemustaan seuraavalla tavalla:

1. Siirry Yritysasetukset-kohtaan, valitse Yrityksen tiedot ja valitse sen jälkeenKieliasetukset.
  2. Valitse haluttu kieli pudotusvalikosta Asiakkaan ilmoituksen kieli -kohdasta.
  3. Napsauta Tallenna.

Napsauta tässä, jos haluat lisätietoja asiakasilmoitusten muokkaamisesta.

Fresha-markkinapaikka

Asiakkaat, joilla on Fresha-tili, voivat muuttaa kieliasetuksiaan milloin tahansa Fresha-tilin asetuksista. Jos asiakas on jo määrittänyt haluamansa kielen Freshassa, asiakkaan kielikenttä lukitaan eikä sitä voi muokata.

Jos hän ei ole määrittänyt haluamaansa kieltä, voit määrittää kullekin asiakkaalle eri oletuskielen:

1. Siirry Asiakkaat-kohtaan ja etsi asiakas, jonka profiilin haluat päivittää.
  2. Valitse Asiakastiedot ja vieritä alas Ensisijainen kieli -kohtaan.
  3. Valitse haluamasi kieli pudotusvalikosta.
  4. Napsauta Tallenna.