{[{name}]}

{[{description}]}

Kuinka voin lisätä myytäviä tuotteita?

Freshassa voit lisätä tuoteluetteloon tuotteita, joita asiakkaat voivat ostaa sinulta suoraan.

Lue lisätietoja useiden tuotteiden lisäämisestä yhdellä kertaa napsauttamalla tässä

Aloita tuotteiden lisääminen tuotetluetteloosi yksi kerrallaan seuraavasti:

1. Siirry Tuoteluettelo-kohtaan ja valitse Tuotteet.
  2. Valitse Lisää uusi tuote ja anna seuraavat tiedot:
  • Anna Tuotteen nimi ja tuotteen viivakoodi.
  • Valitse tuotteesiTuotemerkki tai luo uusi merkki.
  • Lisää kuvaus, jotta asiakkaasi saavat lisätietoja tuotteesta.
  • Valitse tuotteelle tuotekategoria tai luo uusi kategoria.
  • Lisää kuvia tuotteestasi napsauttamalla Screenshot_2021-04-30_at_16.24.41.png. Muuta kuvien järjestystä vetämällä ja pudottamalla kuvia.
  • Ota Vähittäismyynti enable.png käyttöön napsauttamalla valitsinta. Lisää Vähittäismyyntihinta ja Hinnankorotusprosentti. Verot määritetään oletusarvojen mukaan, mutta niitä voi muokata valitsemalla Muokkaa.
  • Ota käyttöön tiimin jäsenen palkkio enable.png , jos haluat sitä käytettävän aina tuotteen myynnin yhteydessä.
  • Valitse toimittaja tai luo uusi toimittaja.
  • Ota Seuraa varaston määrää enable.png käyttöön, jotta voit seurata helposti varastossasi olevien tuotteiden määriä. Lisää jokaiseen toimipaikkaan Varaston tämänhetkinen määrä sekä alhaisen varastotason määrä ja täydennystilausmäärä.

Kun olet tyytyväinen antamiisi tietoihin, napsauta Tallenna, jolloin tuote lisätään tuoteluetteloon.

HYÖDYLLINEN VINKKI: Myytävien tuotteiden säännöllisen varastoinventaarion avulla pidät paremmin kirjaa varastossa olevista tuotteista ja huomaat mahdolliset varastomäärien poikkeamat. Lue lisätietoja -napsauttamalla tässä.