{[{name}]}

{[{description}]}

Hoe voeg ik producten toe om te verkopen?

Met Fresha kunt u producten aan uw inventaris toevoegen die uw klanten direct van u kunnen kopen.

Klik hierom te leren hoe u meerdere producten in één keer kunt uploaden.

Begin door producten één voor één aan uw inventaris toe te voegen:

1. Ga naar uw Catalogus en selecteerProducten.
  2. Klik op Product toevoegen en vul de volgende informatie in:
  • Voeg een productnaam en productstreepjescode toe.
  • Kies een Merk voor uw product of maak een nieuw merk aan.
  • Voeg een beschrijving toe om uw klanten van meer informatie over het product te voorzien.
  • Kies een categorie voor uw product of maak een nieuwe aan.
  • Klik op Screenshot_2021-04-30_at_16.24.41.png om foto's van uw producten toe te voegen. Sleep foto's en zet ze ergens anders neer om de volgorde te wijzigen.
  • Klik op de schakelaar om Detailhandel in te schakelen enable.png. Voeg een Detailhandelsprijs toe en % Markup. Uw BTW wordt op standaard ingesteld, maar kan worden bijgewerkt door op Bewerken te klikken.
  • Schakel commissie voor teamleden in enable.pngals u deze functie wilt activeren wanneer het product wordt verkocht.
  • Kies een leverancier of maak een nieuwe aan.
  • Schakel Voorraadhoeveelheid bijhouden enable.png in om uw voorraadniveau bij te houden. Voeg voor elke locatie de Huidige voorraadhoeveelheid toe, evenals een laag voorraadniveau en bij welk aantal u wilt bijbestellen.

Zodra u tevreden bent over de informatie die u heeft ingevuld, klikt u op Opslaan om het product aan uw inventaris toe te voegen.

PRO TIP: Als u de producten die u verkoopt en gebruikt regelmatig inventariseert, kan dit u helpen om uw voorraad bij te houden en eventuele onregelmatigheden in uw voorraadniveaus te identificeren. Klik hier voor meer informatie.