{[{name}]}

{[{description}]}

Hur hanterar jag språkinställningarna?

Nu finns fresha.com, mobilappen Fresha, Fresha marketplace och våra automatiska kundmeddelanden på över 20 språk! Språkinställningarna hjälper dig att hantera din verksamhet på ditt valda språk och se till att dina kunder får meddelanden på deras språk.

Vi stöder för närvarande följande språk:

bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, kroatiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovenska, spanska, svenska, tjeckiska, tyska, ukrainska och ungerska.

Fresha Partner

Du kan välja och redigera språk efter dina egna och dina medarbetares behov i ditt Fresha Partner-konto, samt kundernas språk vid mottagande av kundmeddelanden.

Standardinställningar för språk

Så väljer du det språk som ditt Fresha Partner-konto ska visas på för medarbetarna:

1. Gå till Företagsinställningar, Klicka på Företagsinformation, och välj Språkinställningar.
  2. Välj språk under Standardspråk för ditt team i listrutan.
  3. Klicka på Spara.

OBS! Fresha visas på det språk du har valt för nya medarbetare, men de kan åsidosätta detta i sina personliga användarinställningar.

Kundmeddelanden

Så säkerställer du att kunderna får meddelanden på sina relevanta språk och en bättre upplevelse:

1. Gå till Företagsinställningar, klicka på Företagsuppgifter och välj Språkinställningar.
  2. Välj språk under Kundens meddelandespråki listrutan.
  3. Klicka på Spara.

Klicka här för att ta reda på hur du hanterar kundmeddelanden.

Fresha marketplace

Kunder som har ett Fresha-konto kan när som helst ändra sina språkinställningar i kontoinställningarna på Fresha. Språkfältet visas som låst för kunder som redan har angett sitt standardspråk i Fresha och kan inte ändras.

Du kan ange ett annat standardspråk för enskilda kunder som inte har angett sitt standardspråk:

1. Gå till Kunder och sök efter kunder vars profil du vill uppdatera.
  2. Klicka på Kunduppgifter och bläddra ner till avsnittet Standardspråk
  3. Välj standardspråk i listrutan.
  4. Klicka på Spara.