{[{name}]}

{[{description}]}

Hur meddelas jag om nya ändringar, funktioner och uppdateringar?

När vi släpper nya funktioner, nyheter eller uppdateringar meddelas du via Screenshot_2020-09-30_at_12.32.12.pngklockikonen

Vårt team genomför ständigt uppdateringar och förbättringar som vanligtvis släpps varannan vecka.

Kontakta oss hello@fresha.com om du har feedback eller tycker att något saknas, så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

PROFFTIPS: Ta en titt på vårt idéforum för funktioner där du kan publicera, dela och rösta på idéer för nya funktioner.